3 Tipy pro výběr správného obývacího pokoje

Obývací pokoj je zejména místnost, kde trávíme čas s kamarády a svými blízkými a kde také vítáme hosty. Mnoho lidí ale zapomíná, že je to mimojiné pokoj pro odpočinek a určitou seberealizaci. Ať už preferujete jakýkoliv design obývacího pokoje, máme pro Vás 3 tipy:

Nábytek je základ: ať už si každý říká co chce, výběr toho správného nábytku, který se nám líbí, je ten nejdůležitější aspekt. Vyberte si takový styl, ke kterému máte blízko a cítíte se v něm dobře. Nezapomeňte také na detaily, jako jsou polštáře a jiné doplňky, které více rozzáří celý prostor.

Přidejte zajímavou stěnu: stěna může změnit celý pohled na obývací pokoj a přidat mu ten patřičný šmrnc. Buďte originální a nebojte se změny!

Zaměřte se nejen na design, ale také na funkčnost: ano, design pokoje je velmi důležitý, ale nezapomeňte, že praktičnost je další důležitá věc. Praktické doplňky jako jsou USB porty a zásuvky v dostatečné blízkosti. Praktický stolek, kde si můžete odložit Váš šálek kávy nebo vysunovací styl stolku, na kterém můžete i klidně povečeřet u filmu či televizních zpráv. 

Praktické jsou také šuplíky a úložné prostory. Přeci jen chcete čas od času, zejména v době návštěv, nějaké nepotřebné věci schovat - aby místnost působila celkově čistěji a uklizeně. 

Dále jsou velmi praktické rozkládací pohovky, kde můžete uložit Vaše hosty nebo si jednoduše rozšířit pohovku pro větší pohodlí při filmu. 

Ať už se rozhodnete pro jakýkoliv styl a doplňky obývacího pokoje, jsme si jisti, že to bude nejen Vaše oáza klidu, ale také sociálního dění. A my Vám přejeme ve Vašem obývacím pokoji jen ty nejhezčí chvíle.

Váš Vikio