N-N Příběhy z domova: "Mou velkou vášní je interiérový design"

Ahoj, jmenuji se Rozálie a je mi 27 let, s mojí roční dcerkou a přítelem jsme se před půl rokem nastěhovali do bytu, který jsem nějaký čas rekonstruovali. Mou velkou vášní je už od školních let interiérový design, proto jsem se na tuhle životní etapu velice těšila. Ten čas zařizování, vymýšlení a zvelebování našeho domova mně velice baví. Podařilo se nám z původního bytu 2+1 vytvořit byt o dispozici 3+kk a to tak, že jsme z původní panelákové kuchyně vytvořili pokojíček pro naší dceru a kuchyň přesunuli do prostoru obývacího pokoje. Zůstalo i místo na ložnici, která je menší, ale bohatě postačí.

Už od začátku jsem věděla, že chci hlavně pokojíček pro Rozinku, ale taky prostor pro nás rodiče no a tímto řešením jsme tak zabili, jak se říká dvě mouchy jednou ranou.

 V našem bytě převládají neutrální tóny, jako je béžová, bílá a černá. Podlaha v dekoru přírodního dřeva byla pro mně jasnou volbou. Celkově jsem se snažila interiér zařídit nadčasově, tak aby se mi časem neokoukal a byl pořád trendy. Věřím, že v jednoduchosti je síla a bílou barvou a dřevem člověk nikdy nic nezkazí. Musím říct, že se zde cítíme velice dobře a s bydlením jsme velmi spokojení. I když náš byt není moc velký, tak je to pro nás domov, kam se rádi vracíme a kde rádi trávíme společný čas. 
 
 
S láskou,
 
Rozálie Ferencová
 

 
Sdílejte s námi Váš příběh
 
Připravujeme pro Vás novou rubriku na našem blogu, kde chceme motivovat a inspirovat. Máte zajímavý inspirativní příběh nebo doporučení ke spokojenému životu, který byste rádi sdíleli s ostatními? Napište nám!
 
 
 
 
Přejeme Vám krásné dny,
 
Váš Vikio